Anul - 2015 Lot - 17262 Note degustare - Nas de compot de cirese; gust amintind de cirese si visine, usor apos si cu alcool care se resimte puternic; taninos Punctaj - 80 (realizat de catre expertii vinul.ro pentru acest lot) Strugurii Cabernet Sauvignon au o maturitate mai lenta si sunt, de obicei, ultimii recoltati din viile noastre atunci cand au atins nivelul optim de maturitate.
Strugurii sunt lasati sa fermenteze de la 15 pana la 25 zile in tancuri de inox cu recirculare..
Vinul este produs dintr-o recolta de maximum 8 tone-hectar.
In timpul recoltarii manuale sunt selectati doar cei mai sanatosi ciorchini.
Anul - 2015 Lot - 17262 Note degustare - Nas de compot de cirese; gust amintind de cirese si visine, usor apos si cu alcool care se resimte puternic; taninos Punctaj - 80 (realizat de catre expertii vinul.ro pentru acest lot) Strugurii Cabernet Sauvignon au o maturitate mai lenta si sunt, de obicei, ultimii recoltati din viile noastre atunci cand au atins nivelul optim de maturitate