Negru de Purcari, denumit de producatori ""regele vinurilor de Purcari"", este cel mai pretios sortiment al cramei.
Negru de Purcari se potriveste foarte bine alaturi de branzeturi cu mucegai..
Vinul este maturat pe o perioada de 18 luni In barrique frantuzesc din lemn de stejar, unde Isi definitiveaza pe deplin personalitatea sofisticata Pentru a savura din plin aroma sortimentului, se recomanda servirea la o temperatura de 18-20 , decantat cu 30 de minute Inainte de servire.
Strugurii sunt recoltati manual si vinificati prin metoda traditionala.
Eleganta sa este depasita doar de variantele Limited Edition, care provin din barrique-uri selectionate.
Sortimentul obtinut din soiurile Cabernet Sauvignon 70%, Saperavi 25% si Rara Neagra 5% se remarca printr-un buchet inedit, intens si complex, echilibru bun, structura bogata si palat nobil, asa cum Ii sta bine unui vin rosu de cea mai buna calitate.
Negru de Purcari, denumit de producatori ""regele vinurilor de Purcari"", este cel mai pretios sortiment al cramei