Obtinut exclusiv din soiul Feteasca Neagra, acest sortiment ce reuneste struguri culesi de pe podgoriile Dealu Mare e gata sa impresioneze cu buchetul sau frumos construit.
Culoare: rosu rubiniu..
Gust: Arome catifelate de fructe de padure, prune uscate si gem de prune, care lasa sa se intrezareasca accente de ciocolata si vanilie spre final.
Miros: Nuante proaspete de visina bine coapta, completate cu tonuri pamantii si putin piper.
Savurati-l la o temperatura de aproximativ 16-18C, alaturi de preparate pe baza de carne rosie sau branzeturi afumate.
Maturarea se face in stejar romanesc, ceea ce face din acest vin varietal unul autohton pana la cel mai mic detaliu.
Paleta aromatica etaleaza nuante intense, foarte bine echilibrate, astfel ca vinul poate fi descris ca fiind catifelat, elegant si stralucitor de limpede.
Obtinut exclusiv din soiul Feteasca Neagra, acest sortiment ce reuneste struguri culesi de pe podgoriile Dealu Mare e gata sa impresioneze cu buchetul sau frumos construit