Vă prezentăm un vin foarte special autentic clasic și direct - Nino Negri Mazer Valtellina Superiore .
Recomandăm servirea acestui vin alături de persoane apropiate într-un cadru special..
Valtellina Superiore Mazèr are o culoare de granat. În ceea ce privește gustul un buchet pur de fructe roșii cu o notă de tutun note minerale pe palat și taninuri fine perfect integrate într-un cadru atrăgător de aciditate îți vor mângâia fin papilele gustative.
La sfârșit vinul este lăsat să îmbătrânească în butoaie mici de stejar francez timp de 16 luni.
Mai apoi vinul este maturat timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez.
După această fermentare are loc și un al doilea proces de vinificare la o temperatură controlată între 30 și 27° C timp de 6 zile .
Strugurii sunt apoi vinificați cu un fermentator la o temperatură controlată timp de 5 zile.
Ciorchinii de struguri sunt recoltați manual la sfârșitul lunii septembrie și sunt apoi așezați cu grijă pentru o uscare ușoară. În al doilea rând modul de preparare este unul complex.
Munții și-au primit denumirea de iad deoarece există pante abrupte și temperaturi ridicate care predomină tot timpul. În primul rând Nino Negri Mazer Valtellina Superiore provine din podgoriile infernului (iadul) . Întrebarea multora în acest moment este „De ce este atât de special acest vin?”.
Vă prezentăm un vin foarte special autentic clasic și direct - Nino Negri Mazer Valtellina Superiore