Tandem reprezinta un proiect vinicol inedit, care in premiera uneste eforturile a doua vinarii din Romania si Republica Moldova pentru a darui publicului o experienta organoleptica de neuitat.
Contine dioxid de sulf.
A fi servit la: +15°C …+18°CA se pastra si transporta la: +5°C …+20°C.
Recomandari gastronomice: mici de berbec, cotolet de vitel, snitel de porc cu legume de sezon la gratar.
Pe cand corpul plin si rotund este sustinut de tanini copti si picanti.
Gustativ pot fi savurate senatii de cirese salbatice si mure, cu o atingere usoara de ciocolata Neagra in postgust.
Buchetul aromatic este dominat de nuante de prune uscate, smochine si branduse.
Un cupaj complex din inima Moldovei, produs conform celor mai frumoase traditii ale vinariei Castel Mimi din soiurile: Cabernet Sauvignon si Feteasca Neagra.
Urmase a doua scoli vinicole cu traditii seculare – cramele Liliac Winery si Castel Mimi au contopit intr-o serie unica prospetimea florala a Transilvaniei cu corpul fructuos al Codrului, din dorinta de a impartasi frateste placerea unui pahar de vin.
Tandem reprezinta un proiect vinicol inedit, care in premiera uneste eforturile a doua vinarii din Romania si Republica Moldova pentru a darui publicului o experienta organoleptica de neuitat