ZONA DE PRODUCTIE:Culturi organice 100% Glera.
SOI DE STRUGURI:100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:Aspect – galben pai, cu o spuma puternica.
Aroma – dulce, miros pronuntat de fructe confiate si flori.
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si perfect pentru a fi servit pe tot parcursul mesei.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.
VOLUM: 750mlIstoria Cantine Maschio este istoria Prosecco, un vin care, cu stilul sau proaspat, usor si plin de viata, a creat un nou tip de bautura orientat spre convivialitate, aperitivul si cocktailul cunoscut sub numele de "spritz".
Radacinile pasiunii Cantine Maschio pentru vin sunt la fel de vechi ca viile de pe dealurile Veneto.
Povestea a inceput in 1973, cand Bonaventura Maschio si-a transformat distileria intr-o fabrica de vinificatie, foarte moderna pentru acele vremuri.
Vinurile produse de Cantine Maschio provin din struguri cultivati pe dealurile Valdobbiadene, Conegliano si in Valea Piave.
Acesta este landul Prosecco, o zona care se intinde de la frumusetea Dolomitilor pana la eleganta rafinata a Venetiei, unde vita de vie a fost cultivata mai mult de trei milenii..
ZONA DE PRODUCTIE:Culturi organice 100% Glera.
SOI DE STRUGURI:100% Glera.
NOTE DE DEGUSTARE:Aspect – galben pai, cu o spuma puternica.
Aroma – dulce, miros pronuntat de fructe confiate si flori.
DATE ANALITICE: Alcool 11% vol.
SUGESTII DE SERVIRE: Excelent ca aperitiv, dar si perfect pentru a fi servit pe tot parcursul mesei.
TEMPERATURA DE SERVIRE: Racit la 6-8°C.
VOLUM: 750mlIstoria Cantine Maschio este istoria Prosecco, un vin care, cu stilul sau proaspat, usor si plin de viata, a creat un nou tip de bautura orientat spre convivialitate, aperitivul si cocktailul cunoscut sub numele de "spritz".
Radacinile pasiunii Cantine Maschio pentru vin sunt la fel de vechi ca viile de pe dealurile Veneto.
Povestea a inceput in 1973, cand Bonaventura Maschio si-a transformat distileria intr-o fabrica de vinificatie, foarte moderna pentru acele vremuri.
Vinurile produse de Cantine Maschio provin din struguri cultivati pe dealurile Valdobbiadene, Conegliano si in Valea Piave.
Acesta este landul Prosecco, o zona care se intinde de la frumusetea Dolomitilor pana la eleganta rafinata a Venetiei, unde vita de vie a fost cultivata mai mult de trei milenii.