Soi: Riesling 50% & Rkatsiteli 40% & Merlot 10% Recolta anului: 2019 Metoda: Charmat Culoare: roz de somon Aroma: intensa de capsuni Gust: delicat si dulce de frisca si inghetata „Creme Brulee” Temperatura de servire: +6ºC/+8ºC Prilej: creat pentru momente speciale alaturi de cei dragi Zahar: 80.0 g/dm3 Alc.: 7.0% vol.
Soi: Riesling 50% & Rkatsiteli 40% & Merlot 10% Recolta anului: 2019 Metoda: Charmat Culoare: roz de somon Aroma: intensa de capsuni Gust: delicat si dulce de frisca si inghetata „Creme Brulee” Temperatura de servire: +6ºC/+8ºC Prilej: creat pentru momente speciale alaturi de cei dragi Zahar: 80.0 g/dm3 Alc.: 7.0% vol