Primferm – Saccharomyces Cerevisiae sp Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind selectionata din soiul de struguri din zona Montepulciano D’abruzzo pentru caracteristicile tehnologice si pentru rezultatele organoleptice, avand capabilitatea să efectueze o fermentație completă a musturilor cu un conținut ridicat de zahăr si de a spori caracteristicile aromatice ale vinurilor.
A se utiliza doar impreuna cu activatorul Vinovit !.
Greutate neta: 500 g.
Produs in Italia.
Uz oenologic profesional.
A se pastra intr-un loc racoros.
Dupa ce l-ati deschis, pachetul trebuie utilizat în termen de câteva zile.
pentru a evitata socul termic trebuie ca diferenta de temperatura dintre drojdia rehidratata si mustul in care se adauga sa nu fie mai mare de 5 – 8 grade Celsius.
Se foloseste impreuna cu activatorul Vinovit ! Rehidratarea drojdiei: - adaugati 100 g de drojdie in 1 litru de apa indulcita 1 – 2 % (10 – 20 g de zahar) sau o ceasca de must, la 35 – 40 grade Celsius; - asteptati 15 minute, amestecati energic; - asteptati inca 15 minute, amestecati din nou; - adaugati in partea de jos a recipientului cu must.
pentru musturi din struguri bolnavi mariti doza de drojdie si nutrient.
Doza: 20 – 25 g/hl.
Este indicata pentru vinurile destinate invechirii si este recomandata pentru toate soiurile de vinuri rosii valoroase destinate invechirii.
Primferm – Saccharomyces Cerevisiae sp Cerevisiae – este o drojdie activa deshidratata pentru vinificatie, fiind selectionata din soiul de struguri din zona Montepulciano D’abruzzo pentru caracteristicile tehnologice si pentru rezultatele organoleptice, avand capabilitatea să efectueze o fermentație completă a musturilor cu un conținut ridicat de zahăr si de a spori caracteristicile aromatice ale vinurilor