Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi/Valentina Iordan

Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi/Valentina Iordan

Detalii Vinul in bucate. Peste 100

elefant.ro
Vânzător
elefant.ro
Pret
15.99 Lei 19.99 Lei
Categorie (vânzător)
Books
Marca
House of Guides Publishing Grup

Produs actualizat în urmă cu 22 ore
Descriere YEO:

Vinul in bucate. Peste 100 - Disponibil la elefant.ro

Pe YEO găsești Vinul in bucate. Peste 100 de la House of Guides Publishing Grup, în categoria Books.

Indiferent de nevoile tale, Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi/Valentina Iordan din categoria Books îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 15.99 Lei

Caracteristicile produsului Vinul in bucate. Peste 100

  • Brand: House of Guides Publishing Grup
  • Categoria: Books
  • Magazin: elefant.ro
  • Ultima actualizare: 21-02-2025 15:19:27

Comandă Vinul in bucate. Peste 100 Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Vinul in bucate. Peste 100 de la elefant.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Complicitatea dintre vinuri si mancare este foarte veche, ea fiind atestata de o reteta antica persana, veche de mai bine de 5000 de ani, care ne spune ca la gatirea carnii de vita se folosea un sos preparat din vin vechi, sofran si apa de trandafiri . Vinurile (sau alte bauturi) alese pentru gatit trebuie sa fie simple, dar de buna calitate. Prin reductie, vinul isi concentreaza aromele, astfel ca un vin prost isi va dezvalui toate caracteristicile negative, stricand mancarea. Pentru realizarea unui preparat armonios, este bine ca inainte de a ne apuca de gatit sa ne imaginam ce vrem sa obtinem, ce gust si ce arome ne dorim, tinand cont de toate ingredientele folosite, in functie de aceste coordinate alegand bautura ce o vom folosi. Cei care se tem ca gustul mancarii va fi afectat de continutul de alcool trebuie sa stie ca prin tratare termica (fierbere, coacere, flambare), alcoolul continut de diverse bauturi folosite in gastronomie se evapora in cea mai mare parte, in functie de procedeul folosit, lasand in urma acel ceva ce va da o savoarea proprie fiecarui preparat.

Vinul in bucate. Peste 100 de retete cu vin si alte bauturi/Valentina Iordan - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca House of Guides Publishing Grup