ProCombo asigura cantitatea optima de microorganisme vii din tulpina patentata Lactobacillus acidophilus La-14® – 200 miliarde UFC/g.
Clorofilina este un colorant natural, insa ea este mai cunoscuta datorita efectelor sa.
Aceasta este derivata din clorofila, care a fost extrasa din planta alfalfa.
Cu DUOCAPTM substanțele active sunt protejate de mediul acid din stomac. Acum ProCombo este intr-o capsula Green, care conține substanța speciala clorofilina.
Capsulele gelatinoase DUOCAPTM sunt: fara solvento, fara conservanti, fara gluten, fara zahar, fara gluten, fara OMG. ProCombo in DUOCAPTM are o cantitate stabila dovedita de bacterii „bune” viabile din momentul sigilarii capsulei pâna când aceasta este inghițita*.
Astfel bacteriile „bune” sunt pastrate in viața si este garantata ajungerea lor cu succes la gazda (mucoasa intestinala).
Aceasta permite introducerea lichidelor in capsule gelatinoase dure fara nici un fel de prelucrare termica a substanței active.
Acolo ele devin hrana, atât de necesara pentru supraviețuirea si viabilitatea bacteriilor benefice L.acidophilus din ProCombo.
ProCombo este fabricat in Franța folosind tehnologia patentata DUOCAPTM (capsula in capsula) pentru combinarea si eliberarea in doua etape a ingredientelor. Ținând cont ca FOS nu sunt supuse digestiei si absorbției, acestea ajung intacte in intestinul gros.
Au capacitatea unica de a susține in mod selectiv cresterea si dezvoltarea microflorei benefice, mai exact doar a microorganismelor din speciile Lactobacillus si Bifidobacterium.
Testele de laborator confirma ca tulpina La-14® din ProCombo indeplineste toate criteriile stabilite de Organizația Mondiala a Sanatații (OMS), care se refera la microorganismele benefice:- este rezistenta la mediul acid din stomac;- este rezistenta la sarurile biliare;- se ataseaza la celulele epiteliale intestinale;- creeaza colonii;- inhiba dezvoltarea bacteriilor patogene;- este rezistenta la unele dintre cele mai frecvente antibiotice.
Fructo-oligozaharidele cu catena scurta (FOS), si anume substanța patentata NutraFlora®, reprezinta niste carbohidrați (fibre) cu un conținut scazut de calorii si sunt nedigerabile.
Autoritatea Europeana pentru Siguranța Alimentara (EFSA) a inclus-o in lista „Prezumția calificata de siguranța” (QPS).
Aceasta este inclusa in lista „Microorganisme cu istoric demonstrat in utilizarea in alimentația umana”.
Tulpina speciala Lactobacillus acidophilus din ProCombo – marca inregistrata sub denumirea La-14® – este inregistrata in American Type Culture Collection (ATCC) sub codul de identificare SD5212.
Aproximativ 70-80% din raspunsul imun al corpului uman se formeaza in intestine.
Pentru restabilirea echilibrului microbian se recomanda un aport suplimentar de bacterii „bune”.
Pe lânga activitatea digestiva, echilibrul microflorei intestinale favorizeaza si activitatea normala a sistemului imunitar.
Dezechilibrul este asociat cu cresterea excesiva a bacteriilor „rele” in intestine, care se poate manifesta prin diaree, constipație, crampe abdominale, balonare si chiorait la nivelul intestinelor.
Stilul de viața nesanatos, administrarea medicamentelor puternice (cum ar fi antibioticele), precum si o serie de alți factori duc la dezechilibrul florei intestinale.
Aceasta este o parte invariabila a microflorei normale a corpului uman. acidophilus din compoziția ProCombo este una dintre cele mai bine studiate tulpini bacteriene a carei siguranța si eficacitate au fost confirmate.
Tulpina L. În sinergie este renumita formula conform careia 1 + 1 = 3.
Relațiile sinergice dintre ingrediente duc la amplificarea reciproca a efectelor acestora.
NutraFlora® reprezinta un tip special de fructo-oligozaharide care susțin cresterea si activitatea bacteriilor „bune”.
Conform compoziției sale, ProCombo este un sinbiotic – o combinație sinergica intre asa-numitele bacterii „bune” si substanțele nutritive necesare pentru cresterea populației lor. acidophilus este o parte esențiala a microflorei intestinale umane normale.
L.
ProCombo asigura cantitatea optima de microorganisme vii din tulpina patentata Lactobacillus acidophilus La-14® – 200 miliarde UFC/g