Vitamina C naturală F164 comprimate masticabile Fără zahăr.
Se fac cure de 1-3 luni sau conform recomandării medicului Vitamina C /cpr 20,18 mg 25,2% DZR Prezentare: 60 comprimate masticabile a 850 mg. Întrebuinţare: 1-2 comprimate masticabile de 3 ori pe zi între mese.
La dozele recomandate nu au fost semnalate efecte secundare.
Efecte secundare şi interacţiuni: Acest produs se poate utiliza concomitent cu alte medicamente.
Cura se poate repeta după o pauză de o lună.
Sarcină şi alăptare: Femeile însărcinate şi mamele care alăptează pot lua câte 1 comprimat de 3 ori pe zi timp de 4 săptămâni.
Efect: tonic general antianemic antioxidant creşte capacitatea de apărare a organismului Recomandări: hipovitaminoze anemii infecţii respiratorii convalescenţă oboseală Atenţionări: Nu se recomandă în caz de hipersensibilitate la oricare din ingredientele produsului.
Ulei esenţial de lămâie este stimulent leucocitar, crescând apărarea organismului împotriva infecţiilor.
Măceşele au cu 40-50% mai multă Vitamina C decât lămâia şi cu 60% mai mult decât grapefruitul.
Fructele de măceş sunt foarte apreciate pentru conţinutul lor bogat în Vitamina C (500-1000 mg%), carotenoide, vitaminele A, B1, B2, E, P, PP şi K.
Cresc rezistenţa organismului la infecţii şi împiedică degradarea celulelor prin efectul puternic antioxidant.
Dau rezultate rapide în recuperarea după efort fizic şi intelectual, scad durata de convalescenţă după boală.
Fructele de cătină albă aduc un aport important de vitamine (C, A, B1, B2, B6, B9, D, E, P, PP) şi acizii graşi esenţiali. În comparație cu 100 g de portocale, care conțin 50 mg Vitamina C, aceeași cantitate de acerola conține însă de la 1500 la 5000 mg de Vitamina C.
Fructul de acerola mai conține proVitamina A, Vitamina B1, B2, B3, B5, magneziu, potasiu.
Sursă de Vitamina C naturală Susţine rezistenţa naturală a organismului Ingrediente/comprimat: fructoză 641,75 mg Vitamina C naturală extrasă din fructele de Acerola (Malpighia glabra) 76,5 mg extract de fructe de măceşe (Cynosbati fructus) şi fructe de cătină (Hippophae fructus) 85 mg ulei esenţial de lămâie (Citri aetheroleum) 25,5 mg excipienţi Fructele de acerola, cunoscută și sub numele de vișină tropicală sau cireașă portoricană, au cel mai mare conținut de Vitamina C.
Vitamina C naturală F164 comprimate masticabile Fără zahăr