Vitrina maturat carne sub blat, HENDI, 98L, 220-240V/170W, 595x620x(H)830mm

Vitrina maturat carne sub blat, HENDI, 98L, 220-240V/170W, 595x620x(H)830mm

Detalii Vitrina maturat carne sub blat,

grupdzc.ro
Vânzător
grupdzc.ro
Pret
797.71 Lei
Categorie (vânzător)
Preparare carne
Marca
HENDI

Produs actualizat în urmă cu 11 ore
Descriere YEO:

Vitrina maturat carne sub blat, - Disponibil la grupdzc.ro

Pe YEO găsești Vitrina maturat carne sub blat, de la HENDI, în categoria Preparare carne.

Indiferent de nevoile tale, Vitrina maturat carne sub blat, HENDI, 98L, 220-240V/170W, 595x620x(H)830mm din categoria Preparare carne îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.

Preț: 797.71 Lei

Caracteristicile produsului Vitrina maturat carne sub blat,

  • Brand: HENDI
  • Categoria: Preparare carne
  • Magazin: grupdzc.ro
  • Ultima actualizare: 10-04-2025 01:47:11

Comandă Vitrina maturat carne sub blat, Online, Simplu și Rapid

Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Vitrina maturat carne sub blat, de la grupdzc.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.


Descriere magazin:
Corpul cadrul usii si manerul sunt fabrocate din otel inoxidabil AISI 304. Usa fabricata din 2 straturi de sticla temperata colorata Low-E care creste eficienta energetica prin blocarea luminii infrarosii si a razelor UV din exterior impiedicand in acelasi timp transferul de caldura in interior. Incuietoarea usii este inclusa. Recipient pentru apa distilata fabricat din ABS - apa distilata trebuie umpluta manual. Notificare pe afisaj si alarma sonora pentru a notifica atunci cand umiditatea este sub 15 pentru ca utilizatorul sa umple recipientul de apa. Alarma care indica faptul ca usa este deschisa mai mult de 3 5 minute - protectie impotriva perturbarii necontrolate a conditiilor din camera. Lampa de sterilizare UVC incorporata pentru a preveni dezvoltarea bacteriilor si pentru a garanta un mediu sigur pentru carne atunci cand usa este deschisa in timpul procesului de condimentare bacteriile nu au posibilitatea de a se dezovolta. Racire fortata prin intermediul unui ventilator care asigura nivelul necesar de circulatie a aerului. Lumini LED plasate pe ambele parti ale camerei si pe tavan. Sarcina maxima per carlig 25 kg. Sarcina maxima a tijei de agatat 50 kg. Intervalul de temperatura 1 - 25 grade Celsius. Interval de umiditate reglabil 60-85 . Nivelul actual de umiditate este afisat pe panou. Agent frigorific R600a. Incarcare maxima pe raft 30 kg. In dulap se afla raft 1 tija de agatat 3 carlige tava pentru sare sarea nu este inclusa toate elementele de mai sus sunt fabricate din orel AISI 304.

Vitrina maturat carne sub blat, HENDI, 98L, 220-240V/170W, 595x620x(H)830mm - 0 | YEO

Produse asemănătoare

Produse marca HENDI