Dupa ce s-au copt legumele culese cu multa grija sunt spalate si pregatite pentru preparare, se curata manual ceapa cu o zi inainte de preparare si se lasa in apa rece, gogosarii sunt curatati si macinati dupa care se pun la fiert in ceapa putin prajita in ulei, vinetele prajite pe cuptor sunt curatate cu grija si macinate si adaugate pentru fierbere, putina fasole fiarta se adauga compozitiei si se fierb impreuna, se adauga sare, foi de dafin si piper, dupa fierbere se pun in borcane si se lasa la loc racoros..
Dupa ce s-au copt legumele culese cu multa grija sunt spalate si pregatite pentru preparare, se curata manual ceapa cu o zi inainte de preparare si se lasa in apa rece, gogosarii sunt curatati si macinati dupa care se pun la fiert in ceapa putin prajita in ulei, vinetele prajite pe cuptor sunt curatate cu grija si macinate si adaugate pentru fierbere, putina fasole fiarta se adauga compozitiei si se fierb impreuna, se adauga sare, foi de dafin si piper, dupa fierbere se pun in borcane si se lasa la loc racoros.