Zahăr de Cocos pur, nerafinat | Golden Flavours Zahărul de cocos, cunoscut şi ca Zahăr din sevă de cocotier, este un produs obţinut din seva florilor cocotierului. Ţară de origine: Indonezia  
Producător: Golden Flavours.
A se consuma, de preferință, înainte de: vezi data inscripționată pe ambalaj.  
Informaţii nutriţionale/100g: Energie............391kcal / 1661kj Grăsimi............1.5g din care grăsimi saturate...0.8g Carbohidraţi.....89g din care zaharuri..................86g Proteine...........3g Fibre ...............3g Sare.................0g  
Mod de păstrare: 
A se păstra în ambalajul închis, la loc uscat, întunecat şi răcoros.
Produsul conţine fructoză!  
Vegan | Fără Gluten | Fără aditivi | Fără alergeni  
Principalele beneficii Indicat persoanelor diabetice şi pre-diabetice
Indice glicemic sub 35, adică mult mai mic decât al mierii sau siropului de arţar
Minim procesat, bogat în vitamine (C, B1, B2, B3, B6) şi minerale
Conţine 16 aminoacizi esenţiali pentru buna funcţionare a creierului şi a metabolismului
Are în compoziţie toate vitaminele din complexul B, necesare în metabolismul celular şi furnizarea de energie
Este o excelentă sursă de oligoelemente (fosfor, potasiu, magneziu, zinc, fier, calciu, bor, sulf, sodiu şi clor).  
Ingrediente: 100% Zahăr din nectarul florilor de cocos, nerafinat (Cocos Nucifera)* *provenit din culturi bio.
Se poate utiliza ca îndulcitor natural, în ceai, băuturi sau deserturi, fiind indicat persoanelor diabetice sau pre-diabetice sau celor care îşi doresc o dietă sănătoasă.
Are un gust foarte plăcut, de caramel.  
Cu un indice glicemic foarte mic, sub 35, şi bogat în minerale (fier, potasiu, magneziu, zinc) şi vitamine (C, B1, B2, B3, B6), zahărul de Cocos Golden Flavours este alternativa sănătoasă la zahărul alb, rafinat.
De asemenea, zahărul de Cocos conţine 16 aminoacizi esenţiali pentru buna funcţionare a creierului şi a metabolismului.
Spre deosebire de zahărul alb rafinat, zahărul de Cocos este minim procesat, păstrându-şi, astfel, intacte majoritatea substanţelor nutritive.
Zahărul de Cocos este compus în principal din sucroză, care îi dă gustul dulce, asemănător caramelelor.
A fost utilizat ca indulcitor tradiţional timp de secole în regiunile unde cocotierii înfloresc, cum ar fi Asia de Sud-Est.
Zahăr de Cocos pur, nerafinat | Golden Flavours Zahărul de cocos, cunoscut şi ca Zahăr din sevă de cocotier, este un produs obţinut din seva florilor cocotierului