ZAHAR brun din florile palmierului de cocos, extras astfel incat pastreaza si vitaminele si mineralele acesteia.
Tara de provenienta: Ungaria..
Tara de origine: Indonezia.
Valori nutritionale /100g - ZAHAR FLORI Cocos: Energie: 1643 kJ / 387 kcal Proteine: 1 g Grasimi: 0.17 g, din care acizi grasi saturati: 0.17 g Carbohidrati: 95.3 g, din care zaharuri: 95.3 g Sare: 0.45 g.
Fiind usor de caramelizat, este recomandat in special pentru prepararea cremelor de caramel.
Recomandari: se foloseste ca inlocuitor pentru zaharul traditional.
Ingrediente: ZAHAR din FLORI de nuca de cocos.
Din acest punct de vedere este asemanator zaharului din trestie, avand si aceelasi continut energetic, dar cel de cocotier este totusi mai natural si mai sanatos.
Este nerecomandat diabeticilor avand in compozitie in principal zaharoza.
Gustul sau aparte, usor asemanator cu melasa, dau o aroma deosebita produselor in care este inglobat.
ZAHAR brun din florile palmierului de cocos, extras astfel incat pastreaza si vitaminele si mineralele acesteia