Consumul de alimente care contin xilitol in loc de Zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza din sange dupa consum, comparativ cu alimentele care contin zahar.
Tara de origine: China..
Produs intr-o unitate care ambaleaza si proceseaza faina din cereale, mustar, soia, nuci, alune,seminte de susan.
Se utilizeaza in viata de zi cu zi, in preparate culinare, bauturi calde, adaugat peste fructe.
Mod de utilizare: Ca substitut al zaharului se foloseste in diferite preparate alimentare.
Proprietati: • este benefic in diabetul zaharat, deoarece se absoarbe mai usor decat zaharul si nu contribuie la ridicarea nivelului de Zahar din sange; • ajuta la remineralizarea oaselor reducand riscul de osteoporoza; • ajuta la scaderea greutatii corporale; • la mentinerea constanta a glicemiei; • previne aparitia cariilor.
Gramaj: 500g.
Consumul de alimente care contin xilitol in loc de Zahar determina diminuarea cresterii nivelului de glucoza din sange dupa consum, comparativ cu alimentele care contin zahar