O carte autentica, plina de sinceritate, in care autoarea abordeaza intr-un mod captivant diferite etape si momente ale vietii - de la copilaria comunista, care pastreaza insa inocenta specifica si intrebarile esentiale despre viata, divinitate, dezvaluind scene tulburatoare din educatia comunista si post-revolutie cu toate sincopele ei: bullying ignorat, profesori inghititi sufleteste de sistem pana la constientizarea eliberatoare de mai tarziu. - Adrian Petru Stepan, scriitor.
Maiestria de a pune cuvintele in fraze si frazele in povestiri seducatoare face din aceasta carte o capodopera care trebuie neaparat sa fie citita cel putin de orice tanar care inca e la faza sperantelor, cat si de generatia noastra, trecuta deja prin unele din experiente.
O carte care captiveaza si invita la reflectie.
Scenele realiste desprinse din viata sunt intercalate de metafore despre natura, care nu prevestesc un happy-end, dar promit cititorului o lume mai buna...
Diferentele culturale sunt descrise pragmatic, dar cu mult farmec si umor subtil, surprizand umanitatea in esenta ei.
Partea a doua dezvaluie o lume noua, post-decembrista, in care au inceput sa isi faca loc corporatiile, lume care inca invata libertatea si exercitiul democratiei.
O carte autentica, plina de sinceritate, in care autoarea abordeaza intr-un mod captivant diferite etape si momente ale vietii - de la copilaria comunista, care pastreaza insa inocenta specifica si intrebarile esentiale despre viata, divinitate, dezvaluind scene tulburatoare din educatia comunista si post-revolutie cu toate sincopele ei: bullying ignorat, profesori inghititi sufleteste de sistem pana la constientizarea eliberatoare de mai tarziu