Roiboosul ,sau ceaiul rosu , cum mai este numit, este o planta ce creste doar intr-o vale din muntii Cedaberg, in Africa de Sud.
Se serveste cu zahar. . de fierbere, se adauga 3 lingurite de Ceai / cana si se lasa la infuzat 5-10 min.
Ingrediente: Rooibos, bucati de mar, fulgi de morcov, ciocolata alba rasa (zahar, unt de cacao, lapte praf nedegresat), migdale caramelizate (migdale, zahar, apa, vanilina, scortisoara) stelute din cacao, aroma, stelute de ciocolata (zahar, masa de cacao, unt de cacao). Gramaj: 50g Tip ceai: Ceai rosu - Rooibos Mod de preparare: Se aduce apa la temp.
Gustul dulce, natural al acestei plante este foarte apreciat, dar importante sunt si proprietatile sale terapeutice deosebite: este un puternic antioxidant natural, iar datorita absentei cofeinei sau a taninurilor, este o bautura linistitoare, ce poate fi bauta la orice ora din zi.
Roiboosul ,sau ceaiul rosu , cum mai este numit, este o planta ce creste doar intr-o vale din muntii Cedaberg, in Africa de Sud