Caracteristici: produs bioGramaj: 125gDescriere produs: biscuiti crocanti cu umplutura de cacao si alune ambalati cate doi, excelenti pentru o pauza gurmanda.
Ingrediente: umplutura* (55%): zahar alb din trestie*, uleiuri vegetale* (palmier* si floarea soarelui*), lapte degresat*, alune*, cacao pudra*, emulsifiant: lecitina de floarea soareluiBiscuit (45%): faina de orez*, zahar alb din trestie* cacao pudra*, lapte degresat*, sare marina* ingrediente provenite din Agricultura EcologicaContinut total de cacao: 6,8% si de alune: 3,8%Utilizare: se consuma ca atare Origine: Agricultura UE/non UE.
Aceasta gama este proiectata, dezvoltata si produsa in Franta.
Le Pain des Fleurs este un membru al Asociatiei Franceze cu intoleranta la gluten (AFDIAG), ceea ce implica faptul ca produsele sunt supuse regulat la cercetari efectuate pe ambele directii: materii prime si produse finite..
Poate contine urme de soia.
Conditii de pastrare si consum: a se pastra intr-un loc uscat si racoros, departe de lumina .
Certificare: IT-BIO-014Le pain des Fleurs sunt un aliat valoros in contextul unei diete fara gluten sau pentru oricine doreste sa limiteze aportul zilnic de gluten.
Alergeni: 0 continut de lapte si fructe oleaginoase.
Caracteristici: produs bioGramaj: 125gDescriere produs: biscuiti crocanti cu umplutura de cacao si alune ambalati cate doi, excelenti pentru o pauza gurmanda.
Ingrediente: umplutura* (55%): zahar alb din trestie*, uleiuri vegetale* (palmier* si floarea soarelui*), lapte degresat*, alune*, cacao pudra*, emulsifiant: lecitina de floarea soareluiBiscuit (45%): faina de orez*, zahar alb din trestie* cacao pudra*, lapte degresat*, sare marina* ingrediente provenite din Agricultura EcologicaContinut total de cacao: 6,8% si de alune: 3,8%Utilizare: se consuma ca atare Origine: Agricultura UE/non UE