Etolia este o cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, de specialitate.
Aceasta aciditate a cafelei rezista si la prajirea dark, acest lucru insemnand ca acest profil de prajire nu va face cafeaua sa capete un gust banal, ci ca ii va pastra notele vibrante atat in varianta de specialitate, cat si in amestec.
Ingrediente: 
cafea boabe 100% ArabicaTratare: washed (spalata)Ferma: 
Finca El DuraznoRegiune: 
JalapaVarietati cafea: 
Caturra, BourbonAltitudine: 1500 - 1800mCaractersitici: 
Corp mediu echilibrat, aciditate citrica, gust dulce, note de pepene galben si fructe confiatePrajire: 
Mediu City.
Profilul de prajire light va insemna aciditate pronuntata si note delicate de vin.
Retrogustul cu note de ciocolata neagra este persistent.
Cafeaua Strictly Hard Bean (SHB), crescute la altitudine sunt rezistente si pot fi prajite de la light la dark.
Ca rezultat, bautura este mai echilibrata.
Guatemala Jalapa El Durazno are o aciditate placuta de mar, cu gust de alune de padure proaspat coapte si note de ciocolata, caramel, fructe de padure si fructe confiate.
Dupa culegerea manuala a cireselor de cafea, boabele sunt procesate cu apa.
Climatul este umed, iar temperatura este perfecta pentru coacerea uniforma a cireselor de cafea.
Plantatiile de cafea sunt situate la 1700m altitudine.
Sortiment: 
Guatemala Jalapa, 
Finca El Durazno, SHB EP, Arabica washed.
Cantitate: 250g cafea boabe proaspăt prăjităScor SCA: 84,00Recolta: 20/21Aciditate: 4/5Corp: 4/5Aroma: 4/5In regiunea San Pedro Pinula, langa vulcanul Jumay.
Etolia este o cafea boabe proaspat prajita, 100% Arabica, de specialitate