Paste proteice fara gluten din soia si fasole adzuki, sub forma de spaghete. Ingrediente: faina din soia* (90%), faina de fasole adzuki* (10%). * ingredient certificat ecologic. Preparare: se pun pastele in apa clocotita si se fierb 6-8 minute, se scurg si se pot manca cu sosul preferat, adaugate in supa, intr-o tocana de legume etc.
Fasolea Aduki este mai bogata in proteine decat multe alte leguminoase! Valori nutritionale/100g Energie: 1382 kJ / 329 kcalProteine: 44 gGrasimi: 5 g din care acizi grasi saturati: 1 gCarbohidrati: 17 g din care zaharuri: 9 gFibre: 20 gSare: 0.01 g Tara de provenienta: Slovacia..
Populara in Japonia si in Orientul Indepartat, este folosita la prepararea unei mari varietati de feluri de mancare, atat dulce cat si condimentata.
Boabele sale sunt mici (circa 5 mm), in general rosii la culoare si au gust usor dulceag, dar se cunosc si varietati cu boabe albe, negre, gri sau pestrite.
Stiati ca: fasolea Aduki / adzuki / Azuki (Vigna angularis) este o planta cataratoare anuala cultivata pe suprafete mari in Asia de Est si Himalaya.
Paste proteice fara gluten din soia si fasole adzuki, sub forma de spaghete. Ingrediente: faina din soia* (90%), faina de fasole adzuki* (10%). * ingredient certificat ecologic. Preparare: se pun pastele in apa clocotita si se fierb 6-8 minute, se scurg si se pot manca cu sosul preferat, adaugate in supa, intr-o tocana de legume etc