Descriere - Patrunjelul este unul dintre cele mai populare condimente din lume, dar putini stiu ca, inainte de a fi folosit ca si condiment era utilizat ca planta medicinala.
- Fiind uscat, patrunjelul Lebensbaum poate fi folosit oricand, fie vara, fie iarna si nu va ocupa loc in frigider.
- Are o aroma aproape la fel de intensa ca si cea a patrunjelului proaspat.
Proprietati - Patrunjelul, prin continutul ridicat de fier si vitamina C, poate fi util in tratarea anemiei.
- Prin vitamina C, betacaroten si acizii grasi esentiali continuti, poate stimula imunitatea.
- Ca majoritatea condimentelor, patrunjelul imbunatateste digestia si contribuie la reglarea tranzitului intestinal.
Continut - O punga contine 15g Patrunjel uscat si tocat, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: Patrunjel uscat si tocat*, *ingredient din agricultura ecologica.
Consum - Se pastreaza in loc racoros si uscat.
- Se foloseste pentru a condimenta sosuri, supe si salate.
- Patrunjelul uscat este ideal pentru aromatizarea budincilor, sufleurilor sau chiar a preparatelor de brutarie.
.
Descriere - Patrunjelul este unul dintre cele mai populare condimente din lume, dar putini stiu ca, inainte de a fi folosit ca si condiment era utilizat ca planta medicinala.
- Fiind uscat, patrunjelul Lebensbaum poate fi folosit oricand, fie vara, fie iarna si nu va ocupa loc in frigider.
- Are o aroma aproape la fel de intensa ca si cea a patrunjelului proaspat.
Proprietati - Patrunjelul, prin continutul ridicat de fier si vitamina C, poate fi util in tratarea anemiei.
- Prin vitamina C, betacaroten si acizii grasi esentiali continuti, poate stimula imunitatea.
- Ca majoritatea condimentelor, patrunjelul imbunatateste digestia si contribuie la reglarea tranzitului intestinal.
Continut - O punga contine 15g Patrunjel uscat si tocat, produs certificat ecologic.
- Ingrediente: Patrunjel uscat si tocat*, *ingredient din agricultura ecologica.
Consum - Se pastreaza in loc racoros si uscat.
- Se foloseste pentru a condimenta sosuri, supe si salate.
- Patrunjelul uscat este ideal pentru aromatizarea budincilor, sufleurilor sau chiar a preparatelor de brutarie.