Un desert traditional romanesc dulce si cu gust bogat, dar pe care Edenia il prezinta reinterpretat, mergand pana la adevaratele origini ale foilor de placinta: aluatul filo subtire ca hartia, fin si crocant.
Baza umpluturii este dovleacul dulce, copt.
Nu necesita decongelare inainte de preparare.
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice.
Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj.
Fiecare Placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g)..
Un desert traditional romanesc dulce si cu gust bogat, dar pe care Edenia il prezinta reinterpretat, mergand pana la adevaratele origini ale foilor de placinta: aluatul filo subtire ca hartia, fin si crocant.
Baza umpluturii este dovleacul dulce, copt.
Nu necesita decongelare inainte de preparare.
Placintele Edenia au la baza metoda de preparare traditionala greceasca, combinata cu gusturile specifice romanesti, rezultand astfel retete unice.
Sunt produse in Grecia si preparate cu ulei de masline, conform adevaratelor retete traditionale grecesti.
Avand forma de spirala, sunt mai crocante, iar umplutura este impartita uniform.
Se prepara foarte usor, la cuptor, intr-un timp scurt (30 minute), direct in tava din ambalaj.
Fiecare Placinta are o dimensiune ideala pentru 4 persoane (800 g).