Tarhonul este una dintre cele patru ‘ierburi fine’ din bucataria frantuzeasca si este specific retetelor ce contin carne de pui, peste si oua.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Frunzele de Tarhon ofera o aroma atractiva si gustoasa in maioneza, unt topit, si in sosul frantuzesc.
Atentie! Produs ambalat in fabrica unde se proceseaza soia, cereale continand gluten, telina, mustar, susan, arahide, fructe cu coaja.
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Tarhonul complimenteaza preparatele din peste si fructe de mare, carnea de pui, de curcan, de vanat, dar mai ales preparatele din oua.
Tarhonul este un component cheie in sosuri populare cum ar fi sosul béarnaise sau sosul tartar si se foloseste la prepararea otetului de tarhon.
Tarhonul este una dintre cele patru ‘ierburi fine’ din bucataria frantuzeasca si este specific retetelor ce contin carne de pui, peste si oua