Valeriu Popa: Cand ii pronuntam numele, aceasta entitate malefica vine, e prezenta.
Altii dorm pe la 4-5 dupa-amiaza.
Ca sa....
Pe unii ii apuca somnul pe la 11-12 si pana nu dorm 15-20 de minute nu sunt buni de nimic.
De asemenea, sunt si modalitati de descarcare pentru tot felul de stresuri si energii negative acumulate in timpul zilei.
Un om cu afectiuni hepato-biliare e obligat sa doarma cam doua ore dupa-amiaza ca sa-si refaca fortele.
Cei care sufera cu bila si ficatul, au tendinta de a dormi mai mult, chiar si dupa-amiaza.
Cel care traieste intr-o lume plina de iluzii, isi va pierde echilibrul la prima confruntare dificila s se va prabusi", (n.a.)Mama: Eu, daca nu dorm dupa-amiaza, nu sunt buna de nimic.
V.
P.: Dumneavoastra aveti bila lenesa, sistemul biliar este dereglat.
Naivitatea proprie se plateste mereu foarte scump, mai intai prin descurajare. (...) Cel care nesocoteste totdeauna raul nu isi ia masuri de prevedere, nu face nimic pentru a pune la punct sau a neutraliza lucrurile, si cade astfel in capcana.
Este periculos sa nu observi raul.
Desigur, fiecare decizie si act uman este rezultatul interferentei intre aceasta lupta si libertatea cu care l-a inzestrat Dumnezeu pe om inca de la Creatie".
Omraam Mikhael Aivanhov, in cartea sa, Datoria de a fi fericit, face legatura intre existenta raului si starea de disperare ce ne poate coplesi in unele situatii: "Pentru a nu cadea niciodata in disperare, trebuie sa stiti dinainte ca orice ati dori sa faceti in viata, chiar cele mai bune lucruri, va trebui sa va confruntati cu raul sub forma unor greutati si obstacole.
Nicolae Streza, Marturii despre Parintele Arsenie).
Iar domnul doctor Pavel Chirila, in cartea sa, Intamplari din biserica si spital, relateaza o discutie avuta cu parintele Argatu: "Parintele Argatu mi-a zis odata ca, daca omul ar vedea lupta care se duce deasupra capului sau intre ingerii cei buni si ingerii cei rai, ar , adica n-ar mai manca, n-ar mai bea, nu s-ar mai inmulti, urmarind numai aceasta lupta.
Este si aici o limita", (pr.
Cand vorbim despre demon trebuie sa tinem seama de dreapta socoteala; sa nu vorbim prea mult despre el, dar nici sa-l ignoram, considerand ca nu exista.
Nu au nici o putere.
Legat de acest subiect, parintele Arsenie Boca spune: "Diavolul are existenta personala.
Aceste persoane fara protectie prezinta sparturi in diferite locuri ale ovalului energetic care se afla in jurul nostru si cad sub influenta acestor entitati inferioare.
Persoanele care, prin viata lor, si-au construit o aura perfecta, resping aceste influente, caci, atunci cand se abat asupra lor, acestea se lovesc de aura lor puternica si sunt respinse.
Reusesc doar asupra acelora care nu au protectia lui Dumnezeu asupra lor.
Cu gandul gresim cel mai mult, dar putem face si mult bine.
De exemplu, vrajile: unele persoane se folosesc de entitati inferioare pentru a face rau prin ganduri altor persoane.
Gandul este cea mai puternica forta.
De aceea noi trebuie sa fim atenti ce facem, de la gand si privire, la gest, vorba si fapta.
Valeriu Popa: Cand ii pronuntam numele, aceasta entitate malefica vine, e prezenta