Abatitoarele pentru maturarea cărnii folosesc o metodă nouă și eficientă pentru a asigura întotdeauna că veți avea cărnuri suculente și moi pentru clienții dumneavoastră.
Incuietoare standard - Picioare reglabile din oțel inoxidabil cm H 12/15 - Finisaj exterior satinat -Grosimea izolației mm 75 - Circulația aerului intern indirect și uniform - Sistem automat de umidificare și dezumidificare controlat uniform - Control electronic prin afișaj LCD cu funcții avansate - Sursa de alimentare monofazată 230V / 1 / 50Hz - Ușă cu închidere automată cu opritor de 90 ° - Fund interior imprimat cu orificiu de spălare - Decongelare automată Caracteristici: Dimensiuni cm 79x109.5x202.5 Agent frigorific R134A Varianta ușa ușă din inox Varianta produs fără umidifcator Extra Accesorii disponibile pe comandă.
FUNCȚII GENERALE - structura monobloc din OȚEL INOXIDABIL Aisi 304 - Lumină internă.
Ce este PPS? PPS, sulfura de polifenilen, este un material termoplastic de înaltă performanță, cu proprietăți mecanice (rezistență mecanică, și rigiditate) extrem de bune, cu proprietăți termice superioare și rezistență chimică.
Ele sunt magnetice, au ductilitate buna si rezistenta la coroziune si oxidare.
AISI 430 - este otel feritar inoxidabil: Otelurile inoxidabile feritice contin crom si, au de obicei, un continut scazut de carbon.
In plus, acestea sunt usor de curatat, ceea ce determina utilizarea lor in in medii igienice si sterile.
Au o rezistenta excelenta la coroziune;cu proprietati mecanice excelente asupra unei game largi de temperaturi.
Ele sunt non-magnetice, dar pot deveni usor magnetice cand sunt lucrate la rece.
Bine de stiut: Care este diferenta dintre otel inoxidabil AISI 430 si AISI 304 ? AISI 304 - este otel inoxidabil austenitic: Otelurile austenitice sunt oteluri inoxidabile cu continut scazut de carbon, care contin crom si nichel.
De asemenea vă permit să controlați pas cu pas toate etapele de condimentare a cărnii, a cărnii sau a brânzeturilor prin setarea valorilor de temperatură, umiditate și ventilație în funcție de diferitele nevoi ale produsului.
Acestea garantează funcționalitate și eficiență, fiind construite și asamblate cu componente de o calitate excelentă.
Potrivite pentru orice restaurant sau măcelărie, abatitoarele pentru maturare sunt ușor de utilizat având comenzi intuitive.
Cu ajutorul unui aparat frigorific pentru maturarea cărnii, este foarte simplu să păstrați carnea la o temperatură și o umiditate ideală, obținându-se un produs final fraged și suculent.
Frigiderul pentru maturarea cărnii conferă un gust unic cărnurilor și brânzeturilor prin folosirea tehnicii de îmbătrânire, pentru a asigura gustul și înmuierea cu condimente maxime a cărnurilor folosind timpi de păstrare foarte lungi și temperaturi controlate.
Abatitoarele pentru maturarea cărnii folosesc o metodă nouă și eficientă pentru a asigura întotdeauna că veți avea cărnuri suculente și moi pentru clienții dumneavoastră