Aceşti lactobacili ajută organismul uman în generarea vitaminelor B, protejează împotriva bacteriilor care cauzează anumite boli, ajută la digerarea lactozei mai ales în cazul persoanelor cu sensibilitatea la lactoză stimulând totodată funcţionarea mai eficientă a sistemul imunitar.
Previn multiplicarea exagerată a microorganismelor dăunătoare.
A nu se lăsa la îndemâna şi la vederea copiilor mici! A se păstra la temperatura camerei, ferit de căldură umiditate și lumină excesivă..
A nu se depăşi doza recomandată pentru consumul zilnic.
Produsul este un supliment alimentar și nu trebuie să înlocuiască o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos.
Nu se găseşte în chefire şi iaurturi minune, supuse tratamentului termic.În sistemul digestiv, Acidophilus-ul poate supravieţui 10 zile sau chiar mai mult, astfel nu este nevoie de o substituire zilnică.
Ingrediente: celuloză microcristalină (agent de încărcare), gelatină (capsulă), Lactobacillus acidophilus, dioxid de siliciu și stearat de magneziu (antiaglomeranți).
Contraindicat persoanelor cu imunitate compromisă (SIDA, limfom) sau care urmează tratament îndelungat cu corticosteroizi.
Doza zilnică recomandată: două capsule.
Ajută la procesarea cazeinei, a aminoacizilor, a grăsimilor şi a lactozei, jucând un rol important şi în sinteza vitaminelor B.
Antibioticele administrate pe cale orală distrug flora intestinală utilă, şi din acest motiv Acidophilus-ul este recomandat în special în perioada şi după tratamentul cu antibiotice.În stare naturală, Acidophilus-ul se regăseşte în laptele bătut. a diareei , în cazul administrării medicamentelor sau al consumului de alcool.
Bacteria Acidophilus joacă un rol important în crearea unui mediu defavorabil dezvoltării agenţilor patogeni, cum ar fi de exemplu, micrococi, clostridii, şi diferiţi colibacili, respectiv ciupercile (fungii).
Numărul lactobacililor scade odată cu o alimentaţie greşită, cu apariţia bolilor, de ex.
Aceşti lactobacili ajută organismul uman în generarea vitaminelor B, protejează împotriva bacteriilor care cauzează anumite boli, ajută la digerarea lactozei mai ales în cazul persoanelor cu sensibilitatea la lactoză stimulând totodată funcţionarea mai eficientă a sistemul imunitar.
Previn multiplicarea exagerată a microorganismelor dăunătoare