Afumatoare portabila BBQ MAKER echipata cu 2 module cu un bol si gratar crom .
Mancarea destinata fumatului trebuie sa fie atarnata de carlige fixate pe tije de acoperire.
Asezati un gratar pe vasul pe care va fi asezat mancarea destinata aburului.
Apa din vasul superior va impiedica uscarea alimentelor in timpul fumatului.
Puneti vasul pe carligele superioare si umpleti-l cu apa, la care puteti adauga ierburi pentru aroma.
Daca lemnul este taiat in bucati prea mici, acesta trebuie asezat pe folie de aluminiu sau tavi.
Lemnul nu poate arde, doar fumeaza, inmuiati-l dinainte sau folositi un produs gata pregatit.
Asezati cozonasul in vasul de jos si lemnul pentru fumatoare pe gratarul bolului.
FUMATOARE, GATIRE CU FUM Cand utilizati produsul pentru aburire sau fumatoare, folositi ambele parti ale camerei de gratar si capacul. termometrul va permite sa monitorizati temperatura din camera in mod continuu 3 manere - 2 parti si 1 de la capac 4 umerase amplasate pe partea inferioara a capacului 2 usi asigura accesul usor si controlul nivelului de fum si fumat gaura de ventilatie va permite sa reglati evacuarea de fum 3 picioare asigurand stabilitatea si izolarea fundului incalzit de la sol 2 grile de crom cu diametrul de 37,5 cm grila de carbune zincata cu un diametru de 25cm 2 boluri de otel acoperite cu email de portelan 37,5cm farfuria nu permite apei sa absoarba grasime Constructie in 3 parti - baza cu picioare, centru si capac GRILL Produsul poate fi folosit ca gratar, apoi partea superioara a camerei de gratar trebuie dezasamblata si capacul asezat direct pe camera de jos.
Permite prepararea independenta a produselor traditionale: carnati, carne, peste si branza afumata prin 2 metode - fierbinte si rece dimensiuni: 46 x 41,5 x 77cm 2 in 1 - gratar si casa de fum produsul poate fi folosit atat la gratar, cat si la fumat, precum si la abur.
Afumatoare portabila BBQ MAKER echipata cu 2 module cu un bol si gratar crom