Anaftin apa de gura contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceratiilor aftoase, precum si leziunilor minore provocate de aparatele si protezele dentare.
Prezentare: 120 ml.
A nu se congela.
A se pastra la temperatura camerei, ferit de caldura directa.
A nu se lasa la vederea si indemana copiilor.
Atentionari si precautii: A nu se utiliza dupa data de expirare sau in cazul in care flaconul pare deteriorat sau curge. in cazul in care suferiti frecvent de ulceratii bucale, este recomandat sa cereti avizul medicului.
Daca sunteti gravida, cereti sfatul medicului inainte de a folosi produsul.
Precautii: Utilizarea Anaftin Apa de gura este contraindicata in cazul pacientilor cu istoric cunoscut de reactii de hipersensibilitate la oricare dintre excipienti.
Compozitie: Apa, polivinilpirolidona (PVP), maltodextrina, propilenglicol, Aloe barbadensis, hidroxietilceluloza, sorbat de potasiu, benzoat de sodiu, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, EDTA disodic, clorura de benzalconiu, hialuronat de sodiu, aroma, zaharina sodica, glicirizat dipotasic. in caz de inghitire accidentala a lichidului, nu sunt necesare alte masuri suplimentare.
Pentru un rezultat optim, evitati sa mancati sau sa beti cel putin o ora dupa aplicare.
Utilizati de 3 - 4 ori pe zi sau ori de cate ori este necesar.
Clatiti gura timp de cel putin 1 minut, dupa care scuipati lichidul.
Instructiuni de utilizare: Umpleti cu apa de gura capacul dozator pana la marcajul de 10 ml.
Acidul hialuronic si Aloe vera din compozitie contribuie la vindecarea pe cale naturala a tesuturilor afectate.
Mod de actiune: Anaftin - Apa de gura contine polivinilpirolidona (PVP) si acid hialuronic, care formeaza o pelicula protectoare ce adera la cavitatea bucala protejand zonele afectate printr-o bariera mecanica si ameliorand astfel durerea provocata de terminatiile nervoase expuse.
De asemenea, este indicat si pentru ulceratiile aftoase difuze.
Anaftin apa de gura contribuie la calmarea durerii provocate de leziunile bucale minore cum ar fi cele datorate stomatitei aftoase, ulceratiilor aftoase, precum si leziunilor minore provocate de aparatele si protezele dentare