Pampero a luat naștere în 1938, în Venezuela, într-o casa colonială în care Luis Manuel Toro și Alejandro Hernandez creau rom și vin de fructe în condiții grele.
Are o paletă complexă de arome cu note comdimentate, robuste, dulci și calde, ce se pliază pe o gamă vastă de gusturi..
Anejo especial este cel mai popular produs din portofoliul Pampero. În 1966 Alejandro Hernandez a rămas singur la cârma companiei, s-a întors la rădăcinile sale și a transformat Pampero într-un standard pentru romul din Venezuela și primul rom ce a primit titlul de “Añejo” de la guvernul venezuelean.
Stilul dinamic de lucru și îmbunătățirea constantă a produselor i-a ajutat pe cei doi să obțină succes la doar câteva luni de la deschiderea distileriei.
Pampero a luat naștere în 1938, în Venezuela, într-o casa colonială în care Luis Manuel Toro și Alejandro Hernandez creau rom și vin de fructe în condiții grele