Produs fara gluten (garantat producator).
Ingrediente: Anghinare inimi, sare, apa, acidifiant: acid citric.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist, nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Anghinarea se poate utiliza in sosuri, paste, salate sau savura ca atare alaturi de alte aperitive.
Inimile de Anghinare conservate au o textura fina,cremoasa si un gust aromat, usor amarui la inceput.
De la arabi provine si etimologia cuvantului Anghinare - al karsufa a devenit spaniolul alcachofa si englezescul artichoke.
Extrem de apreciata si populara in antichitate, anghinarea a fost uitata si reintrodusa in Europa prin Spania, in timpul cuceririi maure.
Anghinarea reprezinta o sursa buna de antioxidanti, fibre, calciu, fier, vitamina A si K.
Produs fara gluten (garantat producator).
Ingrediente: Anghinare inimi, sare, apa, acidifiant: acid citric