Cumpara de la obio.ro

Aparat pentru fermentat multifunctional cu racitor Vegital, alb, 1.2 litri - Vegital


Aparat pentru fermentat multifunctional cu racitor Vegital, alb, 1.2 litri
795 Lei

Disponibil

(04-07-2024)
Cumpara de la obio.ro

Produs vandut de obio.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara aparat pentru fermentat vegital de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru aparat pentru fermentat vegital

Aparatul pentru fermentat multifunctional cu o capacitate de 1,2 litri, dotat cu racitor, este considerat unic in piata.
De fapt mancarurile pot fi preparate nu doar din seminte, ci si din lapte, asa ca le recomandam nu doar celor care au intoleranta la lactoza, veganilor sau paleo, ci tuturor celor care isi doresc delicatese proaspat fermentate, fara conservanti! Si care este „multifunctionalitatea” aparatului? De asemenea, putem pregati legume, fructe si bea versiuni ale acestora cu el! Aici trebuie mentionat si felul de mancare national al coreenilor, kimchi (se stie ca aproape a fost declarat.
Produsul final creat in timpul fermentatiei este deci comestibil, intr-adevar, este deosebit de hranitor si extrem de sanatos, intrucat are un efect benefic asupra functiei intestinale si a absorbtiei nutrientilor! Aparatul de fermentat Vegital este considerat special pe piata deoarece poate fi folosit chiar si prin utilizarea inlocuitorilor de smantana fabricati cu aparatele de preparare a bauturilor vegetale Vegital - pentru a face „smantana”, „kefir”, „iaurt”, pe care aparatul le si raceste la sfarsitul procesului de lucru! Astfel, daca cineva vrea sa manance dimineata iaurt rece cu nuca de cocos, doar stabileste programul necesar cu o seara inainte, la sfarsitul fermentatiei delicatesa se raceste la aproximativ 4-6 grade (aparatul mentine aceasta temperatura timp de 24 de ore) , asa ca nu trebuie sa va temeti ca mancarea si bautura dorite sunt supra-fermentate si se strica.
Fermentarea poate fi folosita pentru a produce smantana, kefir, iaurt sau, de exemplu, vin, bere si chiar antibiotice (de exemplu, penicilina).
Cele mai frecvente fermentatii sunt alcoolica, lactica, otet, butiric si acetona.
Microorganismele produc energie pentru activitatile lor de viata prin descompunerea carbohidratilor.
Ce se intampla atunci? Microbii desfasoara fermentatia cu ajutorul fermentilor (enzimelor) pe care ii produc sau exista deja in alimente.
Acest lucru poate fi facut de bacterii, mucegai sau drojdie.   Caracteristici ale aparatului de fermentat: fermentatie precisa, continua izolatie termica pe toata suprafata temperatura uniforma de fermentatie ecran digital timp de fermentare programabil functie de oprire automata trecere automata de la fermentare la racire sistem electronic de racire incorporat extrem de usor de folosit si usor de curatat Aparatul este folosit, printre altele, pentru a prepara urmatoarele alimente si bauturi:: Iaurt pe baza de lapte sau fara lactate, kefir, smantana, batoane cu branza Legume fermentate, fructe, muraturi Natto (soia fermentata) Kimchi (varza chinezeasca fermentata cu usturoi si chili) Bauturi fermentate, vin de orez (sake)   Ce este fermentatia - in general? Fermentatia (cunoscuta si sub numele de fermentare) se refera la un proces chimic in care o parte din materialul organic este descompus prin expunerea la enzime.
Culturi de fermentare a legumelor si fructelor Natto (soia fermentata) Kimchi (varza fermentata) Cultura pentru vin de orez Daca doriti sa faceti o bautura/aliment fermentat din inlocuitor de lapte pe baza de cereale, este posibil sa aveti nevoie si de clorura de calciu, pe care o puteti cumpara si de la noi.
De aceea, recomandam aparatul nu doar celor care nu consuma lactate, ci si celor care vor pur si simplu sa manance alimente proaspat fermentate! pentru alimentele fermentate, avem nevoie doar de aparatul de fermentat si de culturile bacteriene necesare pentru fermentatie, pe care le puteti achizitiona deja din magazinul nostru: Iaurt, smantana (mezofila), cultura bacteriana kefir Culturi de branza: crema de branza, branza feta, cas, parmezan etc.
Dispozitivul este, de asemenea, excelent pentru producerea diferitelor alimente fermentate pe baza de legume sau fructe (de exemplu, kimchi, natto, diverse muraturi) si bauturi (de exemplu, vin de orez, adica sake).
Cu acest dispozitiv special, dar foarte usor de utilizat, puteti face smantana, chefir sau iaurt din lapte animal, precum si din ingrediente non-animale (de exemplu, orez, migdale, nuca de cocos sau caju).
Aparatul pentru fermentat multifunctional cu o capacitate de 1,2 litri, dotat cu racitor, este considerat unic in piata


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse