Descriere YEO:
Pe YEO găsești Aparat pentru fermentat multifunctional cu de la Vegital, în categoria Recipiente, ustensile si aparaturi.
Indiferent de nevoile tale, Aparat pentru fermentat multifunctional cu racitor Vegital, maro, 1.2 litri din categoria Recipiente, ustensile si aparaturi îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 795 Lei
Caracteristicile produsului Aparat pentru fermentat multifunctional cu
- Brand: Vegital
- Categoria: Recipiente, ustensile si aparaturi
- Magazin: obio.ro
- Ultima actualizare: 21-12-2024 01:38:29
Comandă Aparat pentru fermentat multifunctional cu Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Aparat pentru fermentat multifunctional cu de la obio.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Aparatul
pentru fermentat multifunctional cu o capacitate de 1,2
litri, dotat cu
racitor, este considerat unic in piata. Cu acest dispozitiv special, dar foarte usor de utilizat, puteti face smantana, chefir sau iaurt din lapte animal, precum si din ingrediente non-animale (de exemplu, orez, migdale, nuca de cocos sau caju). Dispozitivul este, de asemenea, excelent
pentru producerea diferitelor alimente fermentate pe baza de legume sau fructe (de exemplu, kimchi, natto, diverse muraturi) si bauturi (de exemplu, vin de orez, adica sake). De aceea, recomandam aparatul nu doar celor care nu consuma lactate, ci si celor care vor pur si simplu sa manance alimente proaspat fermentate! Pentru alimentele fermentate, avem nevoie doar de aparatul de
fermentat si de culturile bacteriene necesare
pentru fermentatie, pe care le puteti achizitiona deja din magazinul nostru: Iaurt, smantana (mezofila), cultura bacteriana kefir Culturi de branza: crema de branza, branza feta, cas, parmezan etc. Culturi de fermentare a legumelor si fructelor Natto (soia fermentata) Kimchi (varza fermentata) Cultura pentru vin de orez Daca doriti sa faceti o bautura/aliment
fermentat din inlocuitor de lapte pe baza de cereale, este posibil sa aveti nevoie si de clorura de calciu, pe care o puteti cumpara si de la noi. Caracteristici ale aparatului de fermentat: fermentatie precisa, continua izolatie termica pe toata suprafata temperatura uniforma de fermentatie ecran digital timp de fermentare programabil functie de oprire automata trecere automata de la fermentare la racire sistem electronic de racire incorporat extrem de usor de folosit si usor de curatat Aparatul este folosit, printre altele, pentru a prepara urmatoarele alimente si bauturi:: Iaurt pe baza de lapte sau fara lactate, kefir, smantana, batoane cu branza Legume fermentate, fructe, muraturi Natto (soia fermentata) Kimchi (varza chinezeasca fermentata cu usturoi si chili) Bauturi fermentate, vin de orez (sake) Ce este fermentatia - in general? Fermentatia (cunoscuta si sub numele de fermentare) se refera la un proces chimic in care o parte din materialul organic este descompus prin expunerea la enzime. Acest lucru poate fi facut de bacterii, mucegai sau drojdie. Ce se intampla atunci? Microbii desfasoara fermentatia cu ajutorul fermentilor (enzimelor) pe care ii produc sau exista deja in alimente. Microorganismele produc energie pentru activitatile lor de viata prin descompunerea carbohidratilor. Cele mai frecvente fermentatii sunt alcoolica, lactica, otet, butiric si acetona. Fermentarea poate fi folosita pentru a produce smantana, kefir, iaurt sau, de exemplu, vin, bere si chiar antibiotice (de exemplu, penicilina). Produsul final creat in timpul fermentatiei este deci comestibil, intr-adevar, este deosebit de hranitor si extrem de sanatos, intrucat are un efect benefic asupra functiei intestinale si a absorbtiei nutrientilor! Aparatul de fermentat
Vegital este considerat special pe piata deoarece poate fi folosit chiar si prin utilizarea inlocuitorilor de smantana fabricati cu aparatele de preparare a bauturilor vegetale
Vegital - pentru a face „smantana”, „kefir”, „iaurt”, pe care aparatul le si raceste la sfarsitul procesului de lucru! Astfel, daca cineva vrea sa manance dimineata iaurt rece cu nuca de cocos, doar stabileste programul necesar cu o seara inainte, la sfarsitul fermentatiei delicatesa se raceste la aproximativ 4-6 grade (aparatul mentine aceasta temperatura timp de 24 de ore) , asa ca nu trebuie sa va temeti ca mancarea si bautura dorite sunt supra-fermentate si se strica. De fapt mancarurile pot fi preparate nu doar din seminte, ci si din lapte, asa ca le recomandam nu doar celor care au intoleranta la lactoza, veganilor sau paleo, ci tuturor celor care isi doresc delicatese proaspat fermentate, fara conservanti! Si care este „multifunctionalitatea” aparatului? De asemenea, putem pregati legume, fructe si bea versiuni ale acestora cu el! Aici trebuie mentionat si felul de mancare national al coreenilor, kimchi (se stie ca aproape a fost declarat