Cumpara de la evomag.ro

Aparat pentru gatire lenta Aeno Sous Vide ASV0001, 1200 W, Otel inoxidabil si plastic, Interval de temperatura 20–95°С, Volumul vaselor de gatit pana la 15 litri, 4 programe de gătit presetate (Negru/Argintiu) - AENO


Aparat pentru gatire lenta Aeno Sous Vide ASV0001, 1200 W, Otel inoxidabil si plastic, Interval de temperatura 20–95°С, Volumul vaselor de gatit pana la 15 litri, 4 programe de gătit presetate (Negru/Argintiu)
386.99 Lei

Disponibil

(04-10-2024)
Cumpara de la evomag.ro

Produs vandut de evomag.ro

(0)

Review(s)

Verifica toate preturile pentru acest produs : click aici


Distribuie pe :


Descriere :

Cumpara aparat pentru gatire aeno de calitate.
Pe yeo poti sa gasesti cel mai bun pret pentru aparat pentru gatire aeno

Aparat pentru gatire lenta Aeno Sous Vide ASV0001, 1200W, Otel inoxidabil si plastic, Interval de temperatura 20–95°С, Volumul vaselor de gatit pana la 15 litri, cronometru setat pana la 100 de ore, 4 programe de gatit presetate Sous-Vide (in franceza „sub vid”) este o metoda de gatire lenta a alimentelor ambalate in vid, la o temperatura relativ scazuta si controlata cu precizie.  Beneficiile gatirii Sous vide   Vitaminele si microelementele sunt pastrate mai bine Mancarea nu va fi uscata sau prea gatita Mod ideal de a pregati mancaruri dietetice si vegetariene Nu sunt necesare abilitati culinare speciale pentru a crea mancaruri rafinate, ca la restaurant temperatura si timpul conteazaSetari precise ale temperaturii de la 20 la 95°C, in trepte de 0,5°C.
Exista o functie de oprire automata in caz de cantitate insuficienta sau excesiva de apa, supraincalzire si la sfarsitul unui program automat sau manual. Curatare usoaraAbsenta butoanelor mecanice va permite sa curatati fara efort suprafata plana..
Aparatul pentru vidat AENO, conceput pentru a sigila automat pungile pentru alimente face o treaba foarte buna. Cum functioneaza Utilizare siguraIzolatia termica a manerului va va impiedica sa va ardeti la temperaturile maxime de functionare.
Afisajul iluminat va arata temperatura curenta si timpul ramas pana la sfarsitul procesului de gatit.
Control manualVa permite sa va creati propriile scenarii de gatit setand timpul si temperatura.4 programe automateFiecare program reprezinta combinatia optima de temperatura si timp de gatire pentru carne suculenta si frageda, carne de pasare, legume si fructe, peste, fructe de mare si multe altele.
Importanta vidariiGatitul Sous Vide nu este posibil fara plasarea produsului intr-o punga vidata.
Setari precise ale timpului cu temporizatoare de pana la 100 de ore si trepte de pana la 1 minut.
Control intuitivComenzile tactile intuitive vor lansa modul necesar cu doar cateva clicuri.
Aparat pentru gatire lenta Aeno Sous Vide ASV0001, 1200W, Otel inoxidabil si plastic, Interval de temperatura 20–95°С, Volumul vaselor de gatit pana la 15 litri, cronometru setat pana la 100 de ore, 4 programe de gatit presetate Sous-Vide (in franceza „sub vid”) este o metoda de gatire lenta a alimentelor ambalate in vid, la o temperatura relativ scazuta si controlata cu precizie.  Beneficiile gatirii Sous vide   Vitaminele si microelementele sunt pastrate mai bine Mancarea nu va fi uscata sau prea gatita Mod ideal de a pregati mancaruri dietetice si vegetariene Nu sunt necesare abilitati culinare speciale pentru a crea mancaruri rafinate, ca la restaurant temperatura si timpul conteazaSetari precise ale temperaturii de la 20 la 95°C, in trepte de 0,5°C


Uneori, aceste descrieri pot contine inadvertente. De asemenea, imaginea este informativa si poate contine accesorii neincluse in pachetele standard.
logo

  • Produsele tale vor fi disponibile pentru toti clientii nostri, in fiecare zi, pe yeo.ro
  • Vor fi promovate pe retele de socializare si bloguri
  • De asemenea, vom crea continut video pentru 20 de produse