Articulatii fara dureriIngrediente:Boswellia serrata (Shallaki), Curcuma longa (Turmeric), Zingiber officinale (Ghimbir), Withania somnifera (Ginseng indian), Allium sativum (Usturoi), Nirgundi, Pluchea lanceolata (Rasna), Guma acacia.
Suplimentele alimentare nu inlocuiesc o dieta variata si echilibrata si un mod de viata sanatos..
A nu se lasa la indemana si la vederea copiilor.
Mod de utilizare si doza recomandata:Adulti: 1-2 tablete de 3 ori pe zi, la 1 ora dupa masa, minim 1 luna, cure de 3-6 luni.
A nu se depasi doza recomandata pentru consumul zilnic.
Contribuie la:- mentinerea starii de sanatate a articulatiilor si a mobilitatii articulare;- intarzierea proceselor de degenerare articulara;- asigurarea mobilitatii corespunzatoare a incheieturilor;- reducerea rigiditatii;- eliminarea toxinelor, reducand disconfortul generat de starea de anchilozare.
Suplimentul alimentar Artrisalm contine o serie de plante medicinale ayurvedice ce contribuie la sanatatea si la functionarea normala a sistemului osos si a articulatiilor.
Prin actiunea sinergica a substantelor bioactive din plantele aflate in compozitia sa, Artrisalm contribuie la imbunatatirea mobilitatii articulare normale prin: asigurarea troficitatii si a lubrifierii normale a articulatiilor, sustinerea circulatiei sangvine sanatoase, atenuarea durerilor si intarzierea proceselor de degenerare.
De asemenea, contribuie la crearea conditiilor necesare pentru regenerarea tesuturilor distruse, reducerea rigiditatii si a disconfortului provocat de aceasta, protejarea articulatiilor impotriva stresului oxidativ.
Artrisalm are totodata proprietati diuretice si detoxifiante, sustinand procesul natural de eliminare a toxinelor din organism, pentru a mentine sanatatea si functionarea corespunzatoare a articulatiilor; contribuie la protejarea sistemului imunitar, pe care il stimuleaza si il tonifica.
Articulatii fara dureriIngrediente:Boswellia serrata (Shallaki), Curcuma longa (Turmeric), Zingiber officinale (Ghimbir), Withania somnifera (Ginseng indian), Allium sativum (Usturoi), Nirgundi, Pluchea lanceolata (Rasna), Guma acacia