Totul a inceput in anul 1862, cand familia Bacardi, condusa de Don Facundo stalpul Bacardi, a cumparat o distilerie in Santiago de Cuba.
Acest rom are note de vanilie usoara, stejar prajit, cuisoare si miere, iar finish-ul este unul neted.
Este timpul bine petrecut, la fel ca acele momente speciale impartasite cu prietenii care se bucura de Anejo Cuatro.
Liliacul Bacardi, simbolul brandului Bacardi a fost ales atat ca o superstitie, in Cuba liliecii sunt considerati norocosi, dar si dupa ce Doamna Amalia Bacardi a observat liliecii de fructe dand tarcoale prin distilerie si atunci aceasta a insistat ca pe fiecare sticla ce va iesi din distileria lor sa apara liliacul norocos, iar restul e istorie azi liliacul Bacardi fiind recunoscut de intreaga planeta.
Bacardi Anejo Cuatro are nevoie de 4 ani de maturare intr-un butoi sub soarele din Caraibe pentru a crea gustul unic Bacardi Anejo Cuatro.
Acestia au aruncat la gunoi orice carte de reguli din domeniul distileriilor si si-au facut propriile amestecuri unice cu un proces revolutionar de fabricare a romului, care a schimbat modul in care se face romul chiar si pana azi.
Totul a inceput in anul 1862, cand familia Bacardi, condusa de Don Facundo stalpul Bacardi, a cumparat o distilerie in Santiago de Cuba