Celene Bordeaux s-a nascut din fuziunea cramei istorice Cremant de Bordeaux (fosta Ballarin) si a podgoriilor Lannoye.
Temperatura de servire: 4 - 6 °C.
Finish-ul: lung trezit de o usoara nota de amaraciune care aduce o prospetime revigoranta.
Gust: amplu si echilibrat cu note de fructe albe si miere.
Miros: seducator si gurmand se deschide cu note de piersici si paine prajita.
Culoare: gri auriu.
Ballarin Black Pearl este un blanc de noirs cu bule fine si delicate, realizat din struguri merlot si cabernet franc recoltati manual, imbatranirea are loc timp de 12 luni in galerii subterane, a doua fermentatie are loc in sticla.
Acestea din urma sunt formate din trei mosii pe malul drept al Garonnei si situate in regiunea Castillon Cotes de Bordeaux, Puisseguin Saint-Emilion Si Saint-emilion Grand Cru.
Celene Bordeaux s-a nascut din fuziunea cramei istorice Cremant de Bordeaux (fosta Ballarin) si a podgoriilor Lannoye