Bazele Restauratiei este un ghid recomandat elevilor studentilor comerciantilor si consumatorilor.
Realizarea mise-en-place-ului.. 2.
Obiectele de inventar necesare efectuarii mise-en-place-ului 6. 1.
Efectuarea mise-en-place-ului 6.
Igienizarea salii de servire 6. 2.
Dotarea cu mobilier adecvat iluminare decorare si intimizare a salii de servire 5. 1.
Crearea ambientului pentru primirea consumatorilor 5.
Conformitatea produselor cu documentatia tehnica 5. 5.
Standardele de calitate privind produsele si serviciile 4. 4.
Sisteme de asigurare a calitatii produselor si serviciilor la nivel de intreprindere si la nivel national 4. 3.
Asigurarea si controlul calitatii produselor si serviciilor 4. 2.
Reglementari legislative privind calitatea produselor si serviciilor 4. 1.
Normele de calitate ale produselor si serviciilor 4.
Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine animala4. 2.
Verificarea organoleptica a materiilor prime de origine vegetala 3. 1.
Verificarea organoleptica a calitatii produselor 3.
Mobilierul tehnologic din unitatile de alimentatie publica 3. 3.
Verificarea calitatii materiilor prime si auxiliare de origine vegetala 2. 2.
Prelucrarea primara a materiilor prime si auxiliare2. 1.
Prelucrarea primara a materiilor prime si awdliare din unitatile de alimentatie publica 2.
Documente specifice bon de consum colectiv nota de intrare receptie2. 2.
Materiile prime din gestiunea magaziei1. 1.
Preluarea materiilor prime de la gestionarul magaziei 1.
Cuprins 1.
Bazele Restauratiei este un ghid recomandat elevilor studentilor comerciantilor si consumatorilor