DescriereProteoglicanii sunt substante naturale produse de celule si sunt componenti ai matricii extracelulare (ECM) si membranelor celulare.
Fiecare fiola trebuie utilizata in 48 de ore de la deschiderea fiolei.
ProducatorBenemedoMod de prezentareCutie 10 fiole.
Pentru cure intensive utilizati cele 10 fiole zilnic (timp de 20 de zile).
Distribuiti uniform si masati delicat.
Inchideti tubul de plastic cu ajutorul capacului alb pentru a proteja solutia.
Utilizati primele 5 fiole zilnic (timp de 10 zile), alte 5 fiole la 2 zile (inca 20 de zile).
Introduceti fiola din nou in tubul de plastic.
Utilizati degetele pentru a aplica jumatate din continutul fiolei pe fata si gat.
Acesti acizi sunt importanti pentru mentinerea sanatatii pielii: contribuie la refacerea hidratarea pielii ce devine mai uscata prin inaintarea in varsta sau sub actiunea mediului inconjurator uscat sau agresiv asupra pielii, protejeaza impotriva efectelor imbatranirii pielii, reduc cicatricile tesuturilor, ajutand la mentinerea vitalitatii si fermitatii pielii.
Uleiul Rosa Moschata contine “Tretinoina” component utilizat in tratamentul a diverse afectiuni dermatologice, inclusiv afectiuni determinate de expunerea prelungita la soare.
Mod de administrareUtilizarea formulei este simpla, aveti urmatorii 4 pasi de facut:Agitati fiola si introduceti capatul fiolei in tubul de plastic pana la zona cea mai ingusta a fiolei. 
Cu ajutorul tubului de plastic rupeti capatul fiolei si aruncati-l.
Uleiul Rosa Moschata contine un procent ridicat de acizi grasi esentiali: oleic, linoleic si linolenic.
Vitamina C are puternic efect antioxidant si protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi, determinand un aspect luminos si ferm al tenului.
Uleiul Rosa Moschata este obtinut prin presarea la rece a plantei Rosa Moschata.
Are influente pozitive si asupra peretilor vaselor de sange.
Datorita acestor proprietati pielea are aspect sanatos si tanar.
Vitamina C este esentiala pentru sinteza si regenerarea colagenului si elastinei, ajutand mentinerea si refacerea fermitatii si elasticitatii tenului.
Proteoglicanii interactioneaza cu ale componente ale ECM si produc un gel impreuna cu apa care rezista la forte compresive.
Cea mai importanta proprietate a proteoglicanilor este capacitatea de a retine apa in tesuturi.
Structura proteoglicanilor contine o molecula centrala proteica de care sunt atasate molecule de glicozaminoglicani.
DescriereProteoglicanii sunt substante naturale produse de celule si sunt componenti ai matricii extracelulare (ECM) si membranelor celulare