CULOARE SI Brix PENTRU FRUCTUL DVS.
Nu amestecati cu cupru uleiuri sau sulf.*APLICAREA PRIN IRIGATIE: Daca tratamentul foliar nu este fezabil efectuati tratamente de fertirigare in doze de 3-5 litri/ha in conditii similare de aplicare..
De asemenea permite coacerea uniforma a fructelor si imbunatateste randamentul comercial.
Avantajele utilizarii Raykat®
BrixCreste zaharurile (º
Brix) din fructe.
Imbunatateste culoarea si accelereaza coacerea fructelor.
Mareste randamentul culturilor.
Promoveaza maturarea uniforma.
Creste densitatea si marimea fructelor.
Doza* Raykat®
Brix DOZA DE CULTURA* (Foliar cc/100L) OBSERVATIIPomi fructiferi si struguri (struguri de masa si de vin) 300 - 4001-3 aplicatii repetate la intervale de 10 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 10 zile inainte de recoltare)Citrice si maslini 4001-3 aplicatii repetate la intervale de 10 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 15-20 de zile inainte de recoltare)Culturi horticole 300 - 4001-3 aplicatii repetate la intervale de 4-7 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 5-6 zile inainte de recoltare)Pepene si pepene verde 300 - 4002-3 aplicatii repetate la intervale de 8-12 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 15-20 de zile inainte de recoltare)Capsuni 3002-3 aplicatii repetate la intervale de 3-4 zile (ultima aplicare trebuie aplicata cu 3-4 zile inainte de recoltare)Flori 200 - 3002-3 aplicatii repetate la intervale de 8-10 zile (de la inceputul colorarii petalelor)*Doze pe aplicare.
Compozitia sa combinata de aminoacizi specifici potasiu asimilabil polizaharide si materie organica impreuna cu Ascophyllum nodosumeextract si bor imbunatatesc caile metabolice de dezvoltare a fructelor crescand randamentul culoarea si continutul de zahar (º
Brix) imbunatatind parametrii comerciali calitativi ai fructelor. &ndash
PARAMETRI DE CALITATE PENTRU RECOLTA DVSRaykat®
Brix este un biostimulant specific care imbunatateste parametrii cantitativi si calitativi ai fructelor in stadiul final de maturare.
CULOARE SI Brix PENTRU FRUCTUL DVS