INFORMATII NUTRITIONALE
kJ pe 100g sau 100ml 441
kcal pe 100g sau 100ml 104
Grasimi (g sau ml) 0.6
din care acizi grasi saturati (g sau ml) 0.1
Glucide (g sau ml) 17
din care zaharuri (g sau ml) 2.3
Sare (g sau ml) 0.9
Fibre (g sau ml) 3.5
Proteine (g sau ml) 6.
Cantitate neta (kg, l) 0.4
Cantitate neta scursa (kg) 0.24
A se pastra In loc uscat si racoros la temperatura de +4°
C pana la maxim +25°
C.
Cutiile sunt inchise ermetic si supuse tratamentului de sterilizare.
Produsul este obtinut prin dozarea automata a fasolei boabe in cutii, care a fost in prealabil curatata, spalata si hidratata, peste care se dozeaza si sosul obtinut din restul ingredientelor.
INFORMATII NUTRITIONALE
kJ pe 100g sau 100ml 441
kcal pe 100g sau 100ml 104
Grasimi (g sau ml) 0.6
din care acizi grasi saturati (g sau ml) 0.1
Glucide (g sau ml) 17
din care zaharuri (g sau ml) 2.3
Sare (g sau ml) 0.9
Fibre (g sau ml) 3.5
Proteine (g sau ml) 6.
Cantitate neta (kg, l) 0.4
Cantitate neta scursa (kg) 0.24
A se pastra In loc uscat si racoros la temperatura de +4°
C pana la maxim +25°
C