Casa Ca Di Rajo fondata in 2005, condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio.
Asocieri gastronomice: aperitiv, deserturi .
Temperatura de servire: 6-8 ° C.
Gust are o structura buna, moale cu fructe emergente, echilibrata si savuroasa, placut si armonioas.
Miros: flori de salcam, de intensitate buna, cu note particulare de mar, lamaie si grepfrut.
Culoare: galben pai- briliant, cu reflexe verzui, perlaj foarte fin si persistent.
Maturarea are loc cu 45 de zile inainte de comercializare.
Tehnica de productie este Charmat lung intre 70-90 zile.
Struguri glera sunt recoltati manual la jumatatea lunii septembrie si sunt specifici zonei Valdobbiadene cu presare foarte moale.
Ca \'di Rajo Cuvee del fondatoare reprezinta sufletul conceptului sau de Prosecco, un vin intens si complex, cu un reziduu de zahar foarte mic (6 g / l), capabil sa transmita esenta caracteristicilor teritoriului.
Casa Ca DI Rajo este situata la o mosie intr-un sat medieval din Italia si detine cele mai inovative tehnologii de vinificatie si o echipa tanara.
Casa Ca Di Rajo fondata in 2005, condusa de fratii Simone, Alessio si Fabio