Descriere YEO:
Ca Di Rajo Marino Raboso, - Disponibil la bauturialcoolice.ro
Pe YEO găsești Ca Di Rajo Marino Raboso, de la Ca\'Di Rajo, în categoria VINURI > VIN ROSU.
Indiferent de nevoile tale, Ca Di Rajo Marino Raboso, Merlot & Cabernet Sauvignon DOC - Vin Rosu Sec - Italia - 0.75L din categoria VINURI > VIN ROSU îți poate aduce un echilibru perfect între calitate și preț, cu avantaje practice și moderne.
Preț: 75.62 Lei
Caracteristicile produsului Ca Di Rajo Marino Raboso,
- Brand: Ca\'Di Rajo
- Categoria: VINURI > VIN ROSU
- Magazin: bauturialcoolice.ro
- Ultima actualizare: 19-12-2024 01:40:52
Comandă Ca Di Rajo Marino Raboso, Online, Simplu și Rapid
Prin intermediul platformei YEO, poți comanda Ca Di Rajo Marino Raboso, de la bauturialcoolice.ro rapid și în siguranță. Bucură-te de o experiență de cumpărături online optimizată și descoperă cele mai bune oferte actualizate constant.
Descriere magazin:
Vinaria Ca\'di rajo, este construita intr-un stil modern, fiind inconjurata de podgorii si arhitectura unica: cu o biserica mica din anii 1300 si un turn din secolul al X-lea. O suprafata de 15 hectare cultivata cu sistemul Bellussera de catre Ca \'Di
Rajo, este în prezent un exemplu de peisaj arhitectural. Datorita aranjamentului geometric care permite o expunere ridicata a vitei de vie, Bellussera s-a dovedit a fi un sistem de cultivare extrem de durabil. Ca Di
Rajo Marino DOC este realizat din strugurii
Raboso Piave 20%,
Merlot 50%,
Cabernet Sauvignon 30%, recoltati manual la sfarsitul lunii octombrie. Vinificare in rosu cu macerare de 20-25 de zile in cuve de lemn. Temperaturile pot varia de la 24 la 26 de grade pentru a facilita extragerea pigmentului de piele din struguri. Separarea mustului de piele cu drojdii selectate ducand la o fermentare malolactica. Maturarea timp de 14 luni in butoaie de lemn pentru
Merlot si
Cabernet Sauvignon. 12 luni in barrique pentru
Raboso.
Marino are o aroma exprimata de o aciditate placuta si un continut de alcool bun, oferind un gust lung si delicios. Culoare: rosu rubiniu. Miros: de cirese, capsune, cires negru si prune cu note de scortisoara, vanilie, tutun, si piper. Gust: de lux, cu o structura considerabila . Temperatura de servire: 18-20 ° C. Asocieri gastronomice: cu branzeturi precum grana padana si stravecchio si cu mancaruri grase.