Cappelletti cu legume, eco-bio, 250g - D’angelo Pasta Paste proaspete din gris de grau dur fara oua! Pentru 2-3 portii.
Mod de prezentare: 250 grame Cappelletti cu legume, eco-bio, 250g - D’angelo Pasta Alege acum Cappelletti cu legume, eco-bio, 250g - D’angelo Pasta si bucura-te de beneficii!.
Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Serviti imediat.
Adaugati boabele de alac si pastele peste amestecul din tigaie, amestecand usor.
Apoi adaugati legumele in ordinea gatirii lor, in functie de timpul de preparare, iar la final Pasta de rosii.
Se pune untul intr-o tigaie mare, pana cand se topeste.
Se spala legumele si se toaca marunt.
Puneti la fiert boabele de alac.
Sugestie de preparare: Reteta 1 Ingrediente reteta: 250g paste Cappelletti cu legume 1 morcov 4 fire de praz de primavara sare de mare 1 catel de usturoi 5 bucati sparanghel verde 20 g unt piper alb 50 g boabe de alac 100 g mazare 1/2 lingurita zahar brun Pasta de rosii (bulion) Preparare reteta: Gatiti pastele noastre in conformitate cu instructiunile.
Mod de preparare: puneti pastele in 2,5 litri apa fierbinte in care ati adaugat 2 lingurite sare, fierbeti `al dente` timp de 12-15 minute.
Umplutura (26%): legume* (65% - in proportii variabile: ceapa *, morcovi *, praz *, spanac *), pesmet * (faina de grau *, drojdie *), fulgi de cartofi *, ulei de palmier, sare de mare, condimente * (in proportii diferite: usturoi *, piper *, cimbru*), ulei de floarea soarelui *, emulgator: lecitina de soia * *din culturi certificate ecologic Valori nutritionale medii: 100g de paste nefierte Energie: 1287 kj / 305 kcal Grasimi: 5,1 g - din care acizi grasi saturati: 1,7 g Carbohidrati: 53,0 g - din care zaharuri: 2,4 g Proteine: 9,3 g Sare: 1,1 g Alergeni: Poate contine urme de: telina si lapte.
Ingrediente paste: Aluat: gris din grau dur *, apa.
Se obtin 450 de g de paste gatite.
Cappelletti cu legume, eco-bio, 250g - D’angelo Pasta Paste proaspete din gris de grau dur fara oua! Pentru 2-3 portii