Tortellini cu ciuperci si ceapa, eco-bio, 250g - D’angelo Pasta Paste proaspete din gris de grau dur fara oua! Pentru 2-3 portii Se obtin 450 de g de paste gatite Ingrediente Tortellini cu ciuperci si ceapa: aluat: gris din grau dur*, apa. tara de provenienta: Germania Tortellini cu ciuperci si ceapa, eco-bio, 250g - D’angelo Pasta Alege acum Tortellini cu ciuperci si ceapa, eco-bio, 250g - D’angelo Pasta si bucura-te de beneficii!.
Mod de prezentare 250 grame Conditii de pastrare: loc uscat si racoros, ferit de razele soarelui.
Garnisiti cu patrunjel proaspat, maruntit si serviti imediat.
Adaugati piperul negru si sarea condimentata si puneti pe o farfurie preincalzita.
Adaugati laptele de cocos.
Apoi adaugati pastele si amestecati bine.
Adaugati apoi ciupercile si lasati in tigaie timp de aprozimativ 10 minute la foc mediu, amestecand usor. incalziti uleiul de masline intr-o tigaie, adaugati ceapa si usturoiul si prajiti usor.
Taiati ciupercile curatate in bucati subtiri.
Decojiti catelul de usturoi.
Se spala ceapa si se taie in bucati lungi de aproximativ 3 cm.
Sugestie de preparare: Ingrediente reteta: 250g paste Tortellini ½ ceapa 100 ml lapte de cocos piper negru 100g ciuperci proaspete de sezon 1 catel de usturoi 1 legatura de patrunjel proaspat 3 linguri de ulei de masline amestec de sare condimentata Preparare reteta: Gatiti pastele noastre in conformitate cu instructiunile.
Mod de preparare: Puneti pastele in 2.5 litri de apa sarata (1 lingurita de sare per litru de apa) care fierbe usor, pentru 12-15 minute pana devin `al dente`. *din culturi certificate ecologic Valori nutritionale medii/ 100g de paste nefierte: Energie: 1245 kj / 295 kcal Grasimi: 4,1 g - din care acizi grasi saturati: 1,6 g Carbohidrati: 53,0 g - din care zaharuri: 0,97 g Proteine: 8,1 g Sare: 0,98 g Alergeni: Poate contine urme de: telina si lapte. | Umplutura: (26%): pesmet* (faina de grau*, drojdie*), ciuperci* (30%), fulgi de cartofi*, ceapa*, grasime de palmier*, sare de mare, emulgatori: lecitina din soia*, usturoi*, piper*.
Tortellini cu ciuperci si ceapa, eco-bio, 250g - D’angelo Pasta Paste proaspete din gris de grau dur fara oua! Pentru 2-3 portii Se obtin 450 de g de paste gatite Ingrediente Tortellini cu ciuperci si ceapa: aluat: gris din grau dur*, apa