Considerat unul dintre cele mai scumpe condimente din lume, imediat dupa vanilie si sofran, cardamomul ne incanta cu o aroma extraordinara.
Ele sunt oferite pentru a indruma consumatorul, nu substituie sfatul medicului si/sau al altui specialist,nu inlocuiesc tratamentele si medicamentele prescrise de personalul medical autorizat..
Informatiile prezentate pe acest site au scop educativ si nu trebuie folosite pentru a preveni, diagnostica, trata sau vindeca vreo boala.
Se potriveste de minune cu scortisoara, cuisoarele, coriandrul si ghimbirul.
Bogat in uleiuri esentiale, aroma lui puternica aduce a citrice si eucalipt.
Este un adaos excelent in cafea, oferindu-i un plus de savoare.
Cardamom-ul are un parfum deosebit, fin si puternic, dulce si iute, ce lasa pe limba un after taste (post gust) de lamaie, camfor si portocala.
Aroma sa dulce, parfumata, inconfundabila, este potrivita si pentru dulciuri, dar si pentru mancaruri indiene, arabesti, diferite tipuri de paine si biscuiti.
Desi relativ necunoscut si putin utilizat in tara noastra, cardamomul este un condiment folosit din timpuri stravechi.
Considerat unul dintre cele mai scumpe condimente din lume, imediat dupa vanilie si sofran, cardamomul ne incanta cu o aroma extraordinara