Aceasta carte fermecatoare a aparut doar pentru a-i contrazice pe cei care cred ca nu se mai scriu basme si povesti in ziua de astazi.
Bobe.
Cartea nasoaselor e o fantezie ironica, o feerie sarcastica si grotesca, cea mai tacanita carte pe care am citit-o de multa vreme incoace." T.
O. "Un motan, Maurizio Furlini, trei printese, Hermina, Sandrina si Carina, Michael Jackson, un castel din piftie, Miaus Maximus, James Joyce, farmacia lui Bili Bambao, zeul Eros si un concurs de frumusete sunt doar cateva dintre rotitele care compun mecanismul dement al acestui fals basm, adresat celor mai rafinati cititori.
A ilustrat Retete alese pentru printi si printese, de Anca Lungu (2015), si A opta povestire fara titlu, de Silvia Marinescu (Editura Vellant, 2015).
Printre expozitiile personale se numara Untitled forest (2013), The End of the Bunny Year si Bunny Year (2011).
Loreta Isac este artist si ilustrator.
A publicat in Evenimentul zilei, New York Times Book Review, Cosmopolitan, The Institute si in antologia De la Waters la Similea: Oameni cool scriu despre muzica lor (Humanitas, 2013).
Alexandra Rusu este editor de carte, digital copywriter, co-fondator Booktopia.ro.
Povestea plina de umor a Alexandrei Rusu este insotita de ilustratiile special realizate pentru aceasta carte de Loreta Isac.
Motanul Maurizio Furlini e povestitorul, plin de aroganta si laudarasenie, ce va face cunoscute aventurile sale de consilier platit regeste si va dezvaluie cum cele trei printele din Regatului de Ditai-Nasul vor ajunge sa inteleaga cata frumusete si perfectiune trebuie sa dezvaluie un nas.
Printese, Feti-Frumosi, castele si palate, tot arsenalul povestilor de demult, e completat de internet, avioane sau concursuri de frumusete prezentate de Megastaruri intr-un basm modern, o carte de aventuri sau o fabula cu talc.
Aceasta carte fermecatoare a aparut doar pentru a-i contrazice pe cei care cred ca nu se mai scriu basme si povesti in ziua de astazi