Matcha este cel mai fin tip de Ceai verde japonez, cultivat în cea mai mare parte la umbră.
Consumand Ceai Matcha vom fi mai energici iar pe plan mental ne vom putea concentra mai usor..
Un alt beneficiu important al ceaiului Matcha este acela ca influenteaza in sens pozitiv nivelul de energie.
Contribuie la detoxifierea organismului, in primul rand datorita nivelului ridicat de clorofila.
Ceaiul Matcha este consumat si de catre persoanele care vor sa mai reduca din greutate, pentru ca pudra de Ceai verde stimuleaza metabolismul, fara insa a creste tensiunea si pulsul, asa cum se intampla in cazul unor produse pentru slabit pe care le vedem deseori in reclame.
Aroma și gustul ceaiului sunt delicate, amintesc de nuca de fistic și avocado copt.
Matcha Asagiri este produs în regiunea Kirishima din Prefectura Aichi.
Este produs din cele mai tinere frunze de Ceai și măcinat cu pietre de moară într-o pulbere verde fină.
Matcha este cel mai fin tip de Ceai verde japonez, cultivat în cea mai mare parte la umbră