Ceai rosu M444 Tiramisu MarscaponeContinut: Rooibos, fulgi de ciocolata (zahar, unt de cacao, cacao, lecitina din soia), alune caramelizate, bucatele de caramel (lapte condensat degresat, zahar, glucoza, grasime din unt, sorbitol, mono si dicliceride ale acizilor grasi), granule de iaurt, boabe de cafea prajite, musetel Mod Preparare: Se aduce apa la temp.
Se serveste cu zahar si lapte Dimensiuni: 50g . de fierbere, se adauga 2 lingurite (5g) de Ceai / cana si se lasa la infuzat 7-10 min.
Ceai rosu M444 Tiramisu MarscaponeContinut: Rooibos, fulgi de ciocolata (zahar, unt de cacao, cacao, lecitina din soia), alune caramelizate, bucatele de caramel (lapte condensat degresat, zahar, glucoza, grasime din unt, sorbitol, mono si dicliceride ale acizilor grasi), granule de iaurt, boabe de cafea prajite, musetel Mod Preparare: Se aduce apa la temp