Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele plante fructe de maces fructe de paducel struguri seminte de schinduf fructe de catina mere frunze de stevie dulce si fructe de coriandru recunoscute atat din utilizarea lor traditionala cat si din literatura de specialitate pentru actiunea lor vitaminizanta mineralizanta si antioxidanta datorata continutului de antioxidanti de retea ex Vitaminele C si E care administrate impreuna au efect antioxidant sinergic prin posibilitatea de a se retransforma in antioxidati dupa ce au neutralizat un radical liber Consumul zilnic a cani de Ceai asigura o buna parte din necesarul zilnic de antioxidanti utilizati de organism pentru neutralizarea radicalilor liberi rezultati datorita procesului de metabolism al alimentelor nesanatoase consumului de alcool stresului poluarii etc.
Un amestec omogen in proportii variabile din urmatoarele plante fructe de maces fructe de paducel struguri seminte de schinduf fructe de catina mere frunze de stevie dulce si fructe de coriandru recunoscute atat din utilizarea lor traditionala cat si din literatura de specialitate pentru actiunea lor vitaminizanta mineralizanta si antioxidanta datorata continutului de antioxidanti de retea ex Vitaminele C si E care administrate impreuna au efect antioxidant sinergic prin posibilitatea de a se retransforma in antioxidati dupa ce au neutralizat un radical liber Consumul zilnic a cani de Ceai asigura o buna parte din necesarul zilnic de antioxidanti utilizati de organism pentru neutralizarea radicalilor liberi rezultati datorita procesului de metabolism al alimentelor nesanatoase consumului de alcool stresului poluarii etc